Seri Generator Volvo

Katrangan singkat:

Kesadharan lingkungan seri Volvo Gen Set emisi knalpot sesuai karo standar EURO II utawa EURO III & EPA. Didhukung dening mesin diesel injeksi bahan bakar elektronik VOLVO PENTA sing digawe dening Swedia VOLVO PENTA sing misuwur ing saindenging jagad. Merek VOLVO didegake ing taun 1927. Suwe-suwe, merek sing kuwat digandhengake karo telung nilai inti: kualitas, keamanan lan perawatan lingkungan. T


Detail Produk

Tag Produk

Pambuka Produk

Kesadharan lingkungan seri Volvo Gen Set emisi knalpot sesuai karo standar EURO II utawa EURO III & EPA. Didhukung dening mesin diesel injeksi bahan bakar elektronik VOLVO PENTA sing digawe dening Swedia VOLVO PENTA sing misuwur ing saindenging jagad.

Merek VOLVO didegake ing taun 1927. Suwe-suwe, merek sing kuwat digandhengake karo telung nilai inti: kualitas, keamanan lan perawatan lingkungan. Perusahaan bawahan klompok VOLVO VOLVO PENTA kaserep ing produksi mesin diesel industri, kendaraan industri lan produk mesin diesel laut. Terus maju ing bidang mesin enem silinder lan teknik injeksi bahan bakar elektronik lsp.

Panel surya (uga diarani modul sel surya) dipasang dening pirang-pirang sel surya, sing minangka bagean inti saka sistem tenaga surya lan bagean sing paling penting saka sistem tenaga surya. Kita duwe panel surya polikristalin lan monokristalin.

Parameter Teknis

Model genset

Daya output

Model mesin

Nyerang * Stroke
(mm)

CYL 

Kapindahan
L)

Lube
L)

Konsumsi bahan bakar
g / kw.h 

Ukuran
(mm)

Bobot
(Kg) 

KW

KVA

XN-V80GF

80

100

TAD550GE

108 * 130

4

4,76

13

213

2100 * 700 * 1450

1030

XN-V90GF

90

112.5

TAD551GE

108 * 130

4

4,76

13

214

2100 * 960 * 1450

1150

XN-V112GF

112

140

TAD750GE

108 * 130

6

7.15

20

214

2500 * 1020 * 1500

1200

XN-V128GF

128

160

TAD751GE

108 * 130

6

7.15

20

215

2500 * 1020 * 1500

1500

XN-V160GF

160

200

TAD752GE

108 * 130

6

7.15

34

213

2520 * 1060 * 1530

1700

XN-V180GF

180

225

TAD753GE

108 * 130

6

7.15

34

216

2550 * 1060 * 1530

1800

XN-V200GF

200

250

TAD754GE

108 * 130

6

7.15

29

204

2600 * 1100 * 1530

1900

XN-V220GF

220

275

TAD754GE

108 * 130

6

7.15

29

204

2600 * 1100 * 1530

1950

XN-V280GF

280

350

TAD1351GE

131 * 158

6

12.78

35

198

3100 * 1150 * 1600

2850

XN-V300GF

300

375

TAD1352GE

131 * 158

6

12.78

35

198

3100 * 1150 * 1600

2900

XN-V320GF

320

400

TAD1354GE

131 * 158

6

12.78

35

198

3100 * 1150 * 1600

2950

XN-V350GF

350

437.5

TAD1355GE

131 * 158

6

12.78

35

199

3100 * 1150 * 1600

3050

XN-V400GF

400

500

TAD1650GE

144 * 165

6

16.12

48

199

3200 * 1150 * 1880

3300

XN-V440GF

440

550

TAD1651GE

144 * 165

6

16.12

48

199

3200 * 1150 * 1880

3400

XN-V500GF

500

625

TWD1652GE

144 * 165

6

16.12

48

199

3350 * 1350 * 1950

3600

XN-V550GF

550

687.5

TWD1653GE

144 * 165

6

16.12

48

199

3400 * 1350 * 2000

3700

Model kanthi "E" siyaga pgenset duwe;

China 0 # solar cahya utawa luwih dhuwur yaikudipuji kanggo genset sutech kanthi pamisah banyu minyak kanggo njamin bahan bakar kemurnian.

Saran nganggo API API utawa luwih dhuwurminyak, suhu / viskositas 15W-40

Tabel parameter iki mung kanggo referensi lan ora ana kabar yen ana pangowahan.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita