Babagan Kita

KAMI

PERUSAHAAN

Profil Perusahaan

Didegake luwih saka 10 taun kepungkur, Esineng ngasilake panel surya sing berkualitas larang regane kanggo biaya lan jenenge wis dikenal lan diwenehake ing saindenging jagad.

Perusahaan iki minangka pabrikan profesional panel fotovoltaik ukuran menengah lan profesional. Wis suwe ngekspor bisnis liwat perusahaan perdagangan asing. Saiki perusahaan mutusake kanggo nindakake bisnis perdagangan manca kanthi mandiri. Pamilik kasebut nduwe bukaan ing pasar supaya peralatan energi sing akeh dikombinasikake karo surya kanggo nyuda biaya operasional pelanggan kanthi dramatis lan uga duwe peran sing tanggung jawab kanggo nyuda pemanasan global.

Nggabungake karo perusahaan adhine sing adhem, dheweke miwiti ngrancang sistem surya / kulkasan sing nggunakake 100% energi srengenge ing macem-macem konfigurasi sistem. Kajaba iku, kanggo menehi keuntungan lengkap babagan energi anyar, perusahaan fokus ing bidang kulkas , lan ngupayakake nggawe seri produk pendinginan sing hemat energi, ramah lingkungan. Iki wis nemtokake teknologi anyar kanggo opsi energi terbarukan.

Kita uga duwe sistem ngawasi kamar adhem, sing bisa ngawasi status wektu nyata kamar adhem ing ponsel, kalebu suhu, jumlah barang, apa lawang ditutup, lan liya-liyane, lan dilengkapi alarm kanggo ndeteksi masalah ing panyimpenan kadhemen sanalika bisa nyuda kerugian.

Ing produksi lan penjualan sing padha, perusahaan kasebut nggatekake inovasi teknologi, nyedhiyakake solusi sistem pendinginan surya kanggo pangguna, lan menehi platform manajemen cerdas sistem pendinginan sing aman, bisa dipercaya, lan dipercaya. Integritas, entuk manfaat bebarengan lan inovasi terus-terusan minangka nilai inti perusahaan kita.

Taizhou Xinneng Refrigeration Equipment Co., Ltd.

Perusahaan kita minangka perusahaan cilik lan menengah sing spesialisasine ing produksi panel fotovoltaik surya.

9
8
6
9
7
2

Ketrampilan & Keahlian Kita

Saiki, kita nyedhiyakake solusi kulkas kanggo kamar adhem cilik lan medium. Kita duwe sistem tata surya on-grid lan off-grid sing bisa dipilih, lan nyedhiyakake solusi tenaga surya sing beda-beda miturut wilayah lan negara liyane. Sistem kulkas surya cocog banget kanggo wilayah sing ora ana listrik utawa listrik sing larang. Unit pendinginan inverter DC lengkap bisa ngirit energi 30% -50% tinimbang unit pendinginan frekuensi tetep normal. Kurang saka 3 taun, tagihan sing disimpen bisa tuku mesin liyane sing padha.

Sanajan perusahaan kasebut didegake durung suwe, perusahaan wis diakoni dening mayoritas pangguna ing industri sing padha. Perusahaan ngetutake prinsip njupuk kredit minangka pondasi, dadi wong sing tulus, lan ngrampungake perkara kanthi moral. Iki ngontrol kaluwihan bahan baku pendinginan ing Tiongkok Wétan lan nyedhiyakake jaminan kualitas layanan lan rega kanggo perusahaan domestik lan manca ing wilayah Delta Sungai Yangtze.

Kabeh, perusahaan kita kanthi produk bermutu lan layanan sing apik, entuk pujian saka mayoritas pangguna. Sepanjang, perusahaan kita netepi prinsip kejujuran, reputasi dhisik lan kualitas dhisik, lan ngladeni pelanggan anyar lan lawas kanthi tulus.

Muga-muga bisa saling promosi, berkembang bebarengan lan nggawe masa depan sing luwih apik liwat kerja sama tulus lan grapyak.

Tur Pabrik

1.2
1
1
1.1
1.1
1.2

Kabeh Sampeyan Pengin Ngerti Babagan Kita