TAIZHOU XINNENG REFRIGERATION EQUIPMENT CO., LTD

Didegake luwih saka 10 taun kepungkur, Esineng ngasilake panel surya sing berkualitas larang regane kanggo biaya lan jenenge wis dikenal lan diwenehake ing saindenging jagad.

Perusahaan iki minangka pabrikan profesional panel fotovoltaik ukuran menengah lan profesional. Wis suwe ngekspor bisnis liwat perusahaan perdagangan asing. Saiki perusahaan mutusake kanggo nindakake bisnis perdagangan manca kanthi mandiri. Pamilik kasebut nduwe bukaan ing pasar supaya peralatan energi sing akeh dikombinasikake karo surya kanggo nyuda biaya operasional pelanggan kanthi dramatis lan uga duwe peran sing tanggung jawab kanggo nyuda pemanasan global. Nggabungake karo perusahaan adhine sing adhem, dheweke miwiti ngrancang sistem surya / kulkasan sing nggunakake 100% energi srengenge ing macem-macem konfigurasi sistem.

Aplikasi inovatif

Merek Ndhuwur