Kabinet Distribusi

  • ZBW (XWB) Series AC Box-Type Substation

    ZBW (XWB) Seri AC Box-Type Substation

    Seri ZBW (XWB) gantian tipe AC box nggabungake peralatan listrik tegangan dhuwur, trafo, lan peralatan listrik kanthi voltase kurang dadi set lengkap piranti distribusi daya, sing digunakake ing gedhong-gedhung ing kutha, kutha lan pedesaan bangunan, kwartal perumahan, zona pangembangan teknologi tinggi, Tanduran cilik lan medium, tambang, lapangan minyak, lan situs konstruksi sementara digunakake kanggo nampa lan nyebar energi energi ing sistem distribusi tenaga.

  • GGD AC Low-Voltage Power Distribution Cabinet

    Kabinet Distribusi Daya Tegangan GGD AC

    Kabinet distribusi listrik voltase GGD AC cocok kanggo pangguna listrik kayata pembangkit listrik, gardu, perusahaan industri lan pangguna listrik liyane kaya AC 50HZ, voltase kerja 380V, dirating saiki dadi sistem distribusi daya 3150A minangka listrik, lampu lan peralatan konversi daya , Distribusi lan kontrol. Produk kasebut nduweni kapasitas rusak sing dhuwur, rating tahan jangka pendek saiki nganti 50KAa, skema sirkuit fleksibel, kombinasi sing cocog, praktis sing kuwat, lan struktur novel.

  • MNS-(MLS) Type Low Voltage Switchgear

    MNS- (MLS) Tipe Switchgear Voltage Kurang

    Switchgear voltase murah tipe MNS (ing ngisor iki diarani switchgear voltase murah) minangka produk sing digabungake karo perusahaan kanthi tren pangembangan voltase voltase murah negara, ningkatake pilihan komponen listrik lan struktur kabinet, lan ndaftar maneh Produk listrik lan mekanik produk kanthi lengkap nyukupi sarat teknis produk MNS asli.

  • GCK, GCL Low Voltage Withdrawable Switchgear

    Switchgear Tegangan GCK, GCL Ora Bisa Ditarik

    Switchgear sing bisa ditarik voltase seri GCK, seri GCL dirancang dening perusahaan miturut kabutuhan pangguna. Iki nduweni ciri khas struktur canggih, penampilan sing apik, kinerja listrik sing dhuwur, level proteksi sing dhuwur, keamanan lan reliabilitas, lan perawatan sing gampang. Iki digunakake ing industri metalurgi, minyak bumi lan kimia. Iki minangka piranti distribusi tenaga sing cocog kanggo sistem pasokan listrik kanthi voltase murah ing industri kayata listrik, mesin, tekstil lan liya-liyane. Kadhaptar minangka produk sing disaranake kanggo transformasi rong jaringan lan produk hemat energi kaping sanga.