Warta

  • Standard cold room solution

    Solusi kamar adhem standar

    Solusi Kamar Dingin Standar Kamar adhem minangka papan kanggo nyimpen produk pertanian sing tetep seger. Fungsine kanggo njaga stabilitas lingkungan suhu sithik. Kinerja isolasi termal biasane ...
    Waca liyane
  • Cold room for fruit and vegetables

    Kamar adhem kanggo woh lan sayuran

    Kamar Kadhemen Kanggo Woh lan Sayuran Skala suhu ing gudang lan woh-wohan seger isih umume 0-8 ℃. Suhu iki nyakup lingkungan panyimpenan meh kabeh melon lan woh-wohan. Wektu panyimpenan saiki ...
    Waca liyane
  • 2019 Ningbo Exhibition

    Pameran Ningbo 2019

    Pameran Ningbo 2019 Kanggo luwih ngembangake pasar domestik lan manca, nguatake promosi peralatan energi lan pendinginan surya perusahaan, nggedhekake ekspor produk, lan sekaligus luwih ...
    Waca liyane