Kamar Kadhemen

Katrangan singkat:

Kamar kadhemen diwenehake dening pelanggan kanthi dawa, lebar, dhuwur lan suhu panggunaan sing dibutuhake. Kita bakal menehi saran kekandelan panel kamar adhem sing cocog miturut suhu panggunaan. Ruangan adhem suhu dhuwur lan medium umume nggunakake panel kandel 10 cm, lan panyimpenan suhu lan panyimpenan beku umume nggunakake panel tebal 12 cm utawa 15 cm. Kekandelan pelat baja saka pabrike umume ing ndhuwur 0,4MM, lan kapadhetan umpluk panel kamar adhem yaiku 38KG ~ 40KG / meter kubik per meter kubik miturut standar nasional.


Detail Produk

Tag Produk

Pambuka Produk

Kamar kadhemen diwenehake dening pelanggan kanthi dawa, lebar, dhuwur lan suhu panggunaan sing dibutuhake. Kita bakal menehi saran kekandelan panel kamar adhem sing cocog miturut suhu panggunaan. Ruangan adhem suhu dhuwur lan medium umume nggunakake panel kandel 10 cm, lan panyimpenan suhu lan panyimpenan beku umume nggunakake panel tebal 12 cm utawa 15 cm. Kekandelan pelat baja saka pabrike umume ing ndhuwur 0,4MM, lan kapadhetan umpluk panel kamar adhem yaiku 38KG ~ 40KG / meter kubik per meter kubik miturut standar nasional. Pabrik kasebut bakal nggawe lawang kanthi ukuran beda-beda miturut kabutuhan pelanggan, biasane ukuran lawang standar yaiku 0.8m * 1.8m. Yen pelanggan ora duwe ukuran sing dipengini, kita uga bakal duwe ukuran kamar adhem standar sing bisa dipilih.

Panel kamar adhem poliuretan nggunakake poliuretan entheng minangka bahan utama panel kamar adhem. Kauntungan saka poliuretan yaiku kinerja jampel panas sing apik banget. Eksterior panel ruang adhem poliuretan digawe saka komponen plat baja tahan karat SII, PVC lan komponen piring stainless steel. Keuntungan kasebut yaiku kanggo nyegah panyebaran suhu adhem panel kamar amarga beda suhu sing gedhe ing njero njaba, saengga ruangane adhem luwih ngirit energi lan nambah efisiensi kerja ruangan adhem.

Fitur Panel Kamar Dingin Polyurethane

1. Poliuretan kaku duwe konduktivitas termal sing kurang lan kinerja termal sing apik.

2. Poliuretan kaku tahan tahan lembab lan anti banyu.

3. Kobongan poliuretan kaku, tahan api, resistensi suhu dhuwur.

4. Amarga kinerja jampel termal sing apik saka panel poliuretan, bisa nyuda kekandelan amplop bangunan lan nambah njero ruangan.

5. resistensi kuwat kanggo deformasi, ora gampang retak, stabil lan aman.

6. Materi poliuretan nduweni struktur porositas stabil lan umume struktur sel tertutup, sing ora mung nduweni performa isolasi termal sing apik banget, nanging uga tahan resisten beku lan serapan swara ..

7. Kinerja biaya komprehensif sing dhuwur

Spesifikasi ketebalan panel kamar adhem poliuretan yaiku: 75.100.120.150.180, 200MM kanggo pilihan. Bahan pelindung utama yaiku: piring aluminium timbul, piring stainless steel, piring baja seng warna, piring baja asin, lan pelat lantai standar. Biasane nggunakake piring aluminium timbul lan piring stainless steel.

Kanggo pelanggan milih

Informasi Proyek Kamar Freezer:

Dawane Jembar Dhuwur CBM Suhu Jumlah
           
1

Rincian Produk

2
1

Kandel panel

50/75/100/120/150 / 200mm

Tutup baja panel

Baja warna, Baja tahan karat, Galvanis (disesuaikan)

Kandel tutup baja panel

0,326 / 0,4 / 0,426 / 0,476 / 0,5mm

Kapadhetan

40 ± 2kg / m3

Jembar

960mm

Jinis

Isolasi panel sandwich pu kanthi cam-lock

Werna

Putih

K NILAI

≤0.024W / mK

Gambar Liyane

7
5
3
6
4
9

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk