Unit Jinis Kothak

Katrangan singkat:

1. Aksesoris kanggo unit kasebut kalebu panrima cair, tekanan tekanan, kontrol tekanan, kaca penglihatan, kothak persimpangan saringan, lsp.

2. Tabung tembaga saka unit Kondensasi sing adhem udhara ngliwati tes tekanan 2.6Mpa, memenuhi panjaluk karya normal.

3. Saben bagean unit paling apik kanggo nglindhungi korosi.


Detail Produk

Tag Produk

Pambuka Unit Jenis Box

1. Aksesoris kanggo unit kasebut kalebu panrima cair, tekanan tekanan, kontrol tekanan, kaca penglihatan, kothak persimpangan saringan, lsp.

2. Tabung tembaga saka unit Kondensasi sing adhem udhara ngliwati tes tekanan 2.6Mpa, memenuhi panjaluk karya normal.

3. Saben bagean unit paling apik kanggo nglindhungi korosi.

4. Kapasitas pendinginan unit adhem digawe adhem saka 0.2KW nganti 29KW. Suhu nguap: -45 ° C— + 15 ° C, mbukak kanthi stabil ing suhu sekitar + 43 ° C.

5. Struktur sing bener, sistem operasi sing akurat lan andal kanggo unit kondensasi sing adhem.

6. Gunakake efisiensi dhuwur lan kipas aksial volume udara sing gedhe, kanthi swara sithik lan hemat energi.

Liyane babagan Unit Tipe Box

Kisaran aplikasi: Industy pendingin, proyek ruangan adhem; Pertanian, panganan, restoran, industri kimia.

Struktur jinis kothak, struktur kompak lan bentuk sing apik.

Desain ilmiah, aliran udara sing stabil, bisa ngetrapake kapasitas pertukaran panas.

Desain kinerja rasional, efisiensi energi dhuwur.

Kipas aksial, tokoh sing apik, level swara sing kurang diproses.

Luwih Luwih rinci

1
14
16
15

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita