Unit kondensasi monoblock

  • Roof Mounted Monoblock Refrigeration Unit

    Unit Refrigerasi Monoblock Atap

    Unit pendinginan monoblock atap lan monaplok sing dipasang ing tembok duwe kinerja sing padha, nanging nawakake lokasi instalasi sing beda.

    Unit sing dipasang ing atap bisa digunakake kanthi apik yen papan internal ruangan diwatesi amarga ora ana papan ing njero ruangan.

    Kothak penguap dibentuk dening busa Polyurethane lan nduweni sifat isolasi termal sing apik banget.

  • Wall Mounted Monoblock Refrigeration Unit

    Unit Refrigerasi Monoblock sing dipasang ing tembok

    Inverter DC monoblock solar unit pendingin lengkap kanthi kinerja universal AC / DC (AC 220V / 50Hz / 60Hz utawa input 310V DC), unit kasebut nggunakake kompresor inverter Shanghai SANGATU DC, drive frekuensi variabel, lan papan kontrol carel, katup ekspansi elektronik carel, carel sensor tekanan, sensor suhu carel, kontrol layar kristal cair carel, kaca tingal Danfoss lan aksesoris merek terkenal internasional liyane. Unit kasebut entuk penghematan energi 30% -50% dibandhingake karo kompresor frekuensi tetep daya sing padha.