Produk

  • Cummins Generator Series

    Seri Generator Cummins

    Cummins Inc., pimpinan tenaga global, minangka perusahaan unit bisnis komplementer sing ngrancang, ngasilake, nyebarake lan nyedhiyakake mesin lan teknologi sing gegandhengan, kalebu sistem bahan bakar, kontrol, penanganan udara, filtrasi, solusi emisi, lan sistem pembangkit listrik tenaga listrik. Kantor pusat ing Columbus, Indiana (USA), Cummins nglayani pelanggan ing udakara 190 negara lan wilayah liwat jaringan luwih saka 500 lokasi distributor duweke perusahaan lan udakara 5.200 lokasi dealer.

  • MTU Generator Series

    MTU Generator Series

    MTU minangka salah sawijining pabrikan utama mesin diesel gedhe ing jagad iki sing bisa dilacak wiwit taun 1909. Bebarengan karo MTU Onsite Energy, MTU minangka salah sawijining merek utama Mercedes-Benz Systems lan mesthi ana ing ngarep kemajuan teknologi. Mesin MTU minangka motor sing cocog kanggo nyetir pembangkit listrik tenaga solar.

    Nampilake konsumsi bahan bakar sing kurang, interval layanan sing dawa lan emisi sing sithik, set generator diesel Sutech MTU digunakake banget ing sektor transportasi, bangunan, telekomunikasi, sekolah, rumah sakit, kapal, ladang minyak lan area pasokan listrik industri dll.

  • Perkins Generator Series

    Seri Generator Perkins

    Luwih saka 80 taun, UK Perkins dadi pemasok mesin diesel lan gas utama ing pasar 4-2,000 kW (5-2.800 hp). Kekuwatan utama Perkins yaiku kemampuane nyetel mesin kanthi tepat kanggo memenuhi persyaratane para pelanggan, mula solusi mesin kasebut dipercaya luwih saka 1.000 pabrikan utama ing industri industri, konstruksi, pertanian, bahan lan pasar pembangkit listrik. Dhukungan produk global Perkins diwenehake dening distribusi, suku cadang, lan pusat layanan 4.000.

  • SDEC Generator Series

    Seri Generator SDEC

    Shanghai Diesel Engine Co., Ltd. (SDEC), kanthi SAIC Motor Corporation Limited minangka pemegang saham utamane, minangka perusahaan teknologi tinggi duweke negara sing melu riset lan pangembangan lan pabrik mesin, bagean mesin lan set generator, sing nduweni pusat teknis tingkat negara, stasiun kerja pascadoktoral, lini produksi otomatis tingkat dunia lan sistem jaminan kualitas sing cocog karo standar mobil. Tilas yaiku Pabrik Mesin Diesel Shanghai sing didegaké ing taun 1947 lan direstrukturisasi dadi perusahaan saham ing taun 1993 kanthi saham A lan B.

  • Volvo Generator Series

    Seri Generator Volvo

    Kesadharan lingkungan seri Volvo Gen Set emisi knalpot sesuai karo standar EURO II utawa EURO III & EPA. Didhukung dening mesin diesel injeksi bahan bakar elektronik VOLVO PENTA sing digawe dening Swedia VOLVO PENTA sing misuwur ing saindenging jagad. Merek VOLVO didegake ing taun 1927. Suwe-suwe, merek sing kuwat digandhengake karo telung nilai inti: kualitas, keamanan lan perawatan lingkungan. T

  • ZBW (XWB) Series AC Box-Type Substation

    ZBW (XWB) Seri AC Box-Type Substation

    Seri ZBW (XWB) gantian tipe AC box nggabungake peralatan listrik tegangan dhuwur, trafo, lan peralatan listrik kanthi voltase kurang dadi set lengkap piranti distribusi daya, sing digunakake ing gedhong-gedhung ing kutha, kutha lan pedesaan bangunan, kwartal perumahan, zona pangembangan teknologi tinggi, Tanduran cilik lan medium, tambang, lapangan minyak, lan situs konstruksi sementara digunakake kanggo nampa lan nyebar energi energi ing sistem distribusi tenaga.

  • GGD AC Low-Voltage Power Distribution Cabinet

    Kabinet Distribusi Daya Tegangan GGD AC

    Kabinet distribusi listrik voltase GGD AC cocok kanggo pangguna listrik kayata pembangkit listrik, gardu, perusahaan industri lan pangguna listrik liyane kaya AC 50HZ, voltase kerja 380V, dirating saiki dadi sistem distribusi daya 3150A minangka listrik, lampu lan peralatan konversi daya , Distribusi lan kontrol. Produk kasebut nduweni kapasitas rusak sing dhuwur, rating tahan jangka pendek saiki nganti 50KAa, skema sirkuit fleksibel, kombinasi sing cocog, praktis sing kuwat, lan struktur novel.

  • MNS-(MLS) Type Low Voltage Switchgear

    MNS- (MLS) Tipe Switchgear Voltage Kurang

    Switchgear voltase murah tipe MNS (ing ngisor iki diarani switchgear voltase murah) minangka produk sing digabungake karo perusahaan kanthi tren pangembangan voltase voltase murah negara, ningkatake pilihan komponen listrik lan struktur kabinet, lan ndaftar maneh Produk listrik lan mekanik produk kanthi lengkap nyukupi sarat teknis produk MNS asli.

  • GCK, GCL Low Voltage Withdrawable Switchgear

    Switchgear Tegangan GCK, GCL Ora Bisa Ditarik

    Switchgear sing bisa ditarik voltase seri GCK, seri GCL dirancang dening perusahaan miturut kabutuhan pangguna. Iki nduweni ciri khas struktur canggih, penampilan sing apik, kinerja listrik sing dhuwur, level proteksi sing dhuwur, keamanan lan reliabilitas, lan perawatan sing gampang. Iki digunakake ing industri metalurgi, minyak bumi lan kimia. Iki minangka piranti distribusi tenaga sing cocog kanggo sistem pasokan listrik kanthi voltase murah ing industri kayata listrik, mesin, tekstil lan liya-liyane. Kadhaptar minangka produk sing disaranake kanggo transformasi rong jaringan lan produk hemat energi kaping sanga.

  • Roof Mounted Monoblock Refrigeration Unit

    Unit Refrigerasi Monoblock Atap

    Unit pendinginan monoblock atap lan monaplok sing dipasang ing tembok duwe kinerja sing padha, nanging nawakake lokasi instalasi sing beda.

    Unit sing dipasang ing atap bisa digunakake kanthi apik yen papan internal ruangan diwatesi amarga ora ana papan ing njero ruangan.

    Kothak penguap dibentuk dening busa Polyurethane lan nduweni sifat isolasi termal sing apik banget.

  • Wall Mounted Monoblock Refrigeration Unit

    Unit Refrigerasi Monoblock sing dipasang ing tembok

    Inverter DC monoblock solar unit pendingin lengkap kanthi kinerja universal AC / DC (AC 220V / 50Hz / 60Hz utawa input 310V DC), unit kasebut nggunakake kompresor inverter Shanghai SANGATU DC, drive frekuensi variabel, lan papan kontrol carel, katup ekspansi elektronik carel, carel sensor tekanan, sensor suhu carel, kontrol layar kristal cair carel, kaca tingal Danfoss lan aksesoris merek terkenal internasional liyane. Unit kasebut entuk penghematan energi 30% -50% dibandhingake karo kompresor frekuensi tetep daya sing padha.

  • Open Type Unit

    Open Type Unit

    Pendinginan udara yaiku pompa panas sing digawe adhem kanthi udhara minangka unit pendingin udara pusat sing nggunakake udara minangka sumber adhem (panas) lan banyu minangka medium adhem (panas). Minangka peralatan integral kanggo sumber adhem lan panas, pompa panas sing adhem kanthi hawa ngilangi akeh bagean tambahan kayata menara pendingin, pompa banyu, boiler lan sistem pipa sing gegandhengan. Sistem kasebut nduweni struktur sing sederhana, ngirit ruang instalasi, perawatan lan manajemen sing trep, lan ngirit energi, utamane cocog kanggo wilayah sing kurang sumber daya banyu.