Unit Refrigerasi Monoblock Atap

Katrangan singkat:

Unit pendinginan monoblock atap lan monaplok sing dipasang ing tembok duwe kinerja sing padha, nanging nawakake lokasi instalasi sing beda.

Unit sing dipasang ing atap bisa digunakake kanthi apik yen papan internal ruangan diwatesi amarga ora ana papan ing njero ruangan.

Kothak penguap dibentuk dening busa Polyurethane lan nduweni sifat isolasi termal sing apik banget.


Detail Produk

Tag Produk

Pambuka Produk

Unit pendinginan monoblock atap lan monaplok sing dipasang ing tembok duwe kinerja sing padha, nanging nawakake lokasi instalasi sing beda.                                                             

Unit sing dipasang ing atap bisa digunakake kanthi apik yen papan internal ruangan diwatesi amarga ora ana papan ing njero ruangan.                                                                                                                            

Kothak penguap dibentuk dening busa Polyurethane lan nduweni sifat isolasi termal sing apik banget.

Desain sistem kasebut minangka bukti cuaca sing tegese bisa ditemokake ing njaba yen dibutuhake.

Kondensor dirancang kanggo ngatasi suhu sekitar sing atos ing ndhuwur 45 °C.

Parameter Teknis

Konfigurasi sistem utama

Kompresor inverter Sanyo (merek Jepang)
Driver frekuensi sing beda-beda Zhouju (merek Tionghoa)
Papan Kontrol Carel (merek Italia)
Katup ekspansi elektronik Carel (merek Italia)
Sensor Tekanan Carel (merek Italia)
Sensor Suhu Carel (merek Italia)
Controller tampilan kristal cair Carel (merek Italia)
Kipas DC Jingma (merek Tionghoa)
Kaca tingal Danfoss (merek Denmark)
Panrima cair HPEOK (merek Tionghoa)
Akumulasi sedhot HPEOK (merek Tionghoa)

Karakteristik utama lan Kaluwihan Monoblock Inverter DC Lengkap

* Gampang nginstal nyuda biaya instalasi;

* Desain langsing nggawe kompak kanggo wilayah sing sempit;

* Kasedhiya ing 1,5Hp lan 3Hp;

* Sistem didhukung dening kombinasi AC lan DC;

* Tampilan Inggris sing ramah pangguna, supaya gampang navigasi lan setelan paramèter;

* Fungsi proteksi kaping pirang-pirang kayata: Voltase dhuwur lan kurang, Tekanan Dhuwur lan kurang;

* Frekuensi operasi kompresor beda-beda antarane 15-120 hz;

* Sistem kasebut nggawe titik suhu sing dipasang supaya frekuensi kompresor bisa suda nalika suhu ruangane luwih cedhak karo titik sing ditemtokake utawa mundhak nalika panjaluk mundhak dadi efisien banget energi;

* Kontrol suhu sing akurat lan kisaran fluktuasi suhu minimal;

* Ndhukung platform LOT canggih kanggo ngawasi jarak jauh;

* Konfigurasi sistem opsional kalebu:

* Kisi-kisi

* Kisi / solar

* Kothak mati

* Pemantauan lan kontrol remot lengkap kanthi fungsi SMART ROOM

Gambar Detil Liyane

1
4
2
5
3
6

Rencana Panganggone Produk

(1) Ukuran 10m3 ing konfigurasi standar sistem kamar adhem surya grid

Rincian peralatan Jumlah
Kamar kadhemen 10m3 (2.5m * 2m * 2m) 1
1.5HP monoblock inverter DC Lengkap 1
Modul tenaga surya sing cerdas 1
Panel surya polycrystalline (300W) 4
Aksesoris liyane (kurung soyo tambah panel surya, kabel sing nyambung) pancen diitung  

10m3 ing diagram koneksi sistem kamar adhem surya grid

10 (2)

(2) Konfigurasi standar sistem kamar ruang adhem surya ukuran 10m3

Rincian peralatan Jumlah
Kamar kadhemen 10m3 (2.5m * 2m * 2m) 1
1.5HP monoblock inverter DC Lengkap 1
Kothak cerdas 1
Panel surya polycrystalline (300W) 8
Batere (12V100AH) 4
Kabinet batere (4 bagean) 1
Aksesoris liyane (kurung soyo tambah panel surya, kabel sing nyambung) pancen diitung  

Diagram koneksi sistem ruang adhem surya 10m3 mati

10 (1)

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita