Panel Surya

Katrangan singkat:

Luwih saka 10 taun, kita ngasilake panel surya sing efektif lan dibangun kanthi larang sing laris ing saindenging jagad.

Panel kita digawe saka kaca tempered kanthi transmitansi cahya dhuwur, EVA, sel surya, backplane, paduan aluminium, Box prapatan, gel Silika.

Kita njamin panel panel kita sajrone 25 taun.

Produk kita diekspor menyang Eropa, Timur Tengah, Afrika, Amerika Selatan lan negara-negara Asia liyane.


Detail Produk

Tag Produk

Pambuka Produk

Luwih saka 10 taun, kita ngasilake panel surya sing efektif lan dibangun kanthi larang sing laris ing saindenging jagad.

Panel kita digawe saka kaca tempered kanthi transmitansi cahya dhuwur, EVA, sel surya, backplane, paduan aluminium, Box prapatan, gel Silika.

Sel surya, uga dikenal minangka "chip solar" utawa "fotokel", minangka lembaran semikonduktor fotoelektrik sing nggunakake sinar srengenge kanggo ngasilake listrik. Sel surya tunggal ora bisa digunakake langsung dadi sumber tenaga. Minangka sumber daya, sawetara sel surya tunggal kudu disambungake kanthi seri, disambungake kanthi paralel lan ditutup kanthi ketat dadi komponen.

Panel surya (uga diarani modul sel surya) dipasang dening pirang-pirang sel surya, sing minangka bagean inti saka sistem tenaga surya lan bagean sing paling penting saka sistem tenaga surya.

Kita njamin panel panel kita sajrone 25 taun.

Produk kita diekspor menyang Eropa, Timur Tengah, Afrika, Amerika Selatan lan negara-negara Asia liyane.

Komposisi lan fungsi panel surya

(1) Kaca tempered: Fungsine kanggo nglindhungi awak utama pembangkit listrik (kayata sel), lan pilihan transmisi cahya dibutuhake: Transmisi cahya kudu dhuwur (umume luwih saka 91%); perawatan putih super tempered.

(2) EVA: Digunakake kanggo ikatan lan ndandani gelas tempered lan awak utama pembangkit listrik (sel).

(3) Sel: Fungsi utama yaiku ngasilake listrik.

(4) Backplane: Fungsi, panyegelan, insulasi lan anti banyu.

(5) Paduan aluminium: nglindhungi laminasi, duwe pengaruh tartamtu kanggo nutup lan ndhukung.

(6) Kotak persimpangan: nglindhungi kabeh sistem pembangkit listrik lan tumindak minangka stasiun transfer saiki.

(7) Silika gel: efek panyegelan

Panel surya kita dipérang dadi panel surya silikon monocrystalline lan panel surya silikon polikristalin. Efisiensi konversi fotoelektrik panel surya silikon monocrystalline luwih dhuwur tinimbang panel surya silikon polikristalin. Voltase lan watt panel surya bisa disesuaikan, biasane saka 5watt nganti 300watt. Rega panel surya diitung saben watt.

Jinis panel surya

Panel surya kita dipérang dadi panel surya silikon monocrystalline lan panel surya silikon polikristalin. Efisiensi konversi fotoelektrik panel surya silikon monocrystalline luwih dhuwur tinimbang panel surya silikon polikristalin. Voltase lan watt panel surya bisa disesuaikan, biasane saka 5watt nganti 300watt. Rega panel surya diitung saben watt.

Panel surya monokristalin

Efisiensi konversi fotoelektrik panel surya silikon monocrystalline udakara 15%, lan paling dhuwur 24%. Iki minangka efisiensi konversi fotolistrik paling dhuwur kanggo kabeh jinis panel surya, nanging biaya produksi gedhe banget nganti ora bisa digunakake kanthi wiyar lan akeh. Kanggo nggunakake Amarga silikon monocrystalline umume dikemas nganggo resin kaca lan resin anti banyu tahan lasak, awet lan awet lawase nganti 15 taun, lan nganti 25 taun.

Panel surya silikon polikristalin

Proses produksi panel surya silikon polikristalin mirip karo panel surya silikon monokristalin, nanging efisiensi konversi fotolistrik panel surya silikon polikristalin kudu dikurangi akeh, lan efisiensi konversi fotolistrik udakara 12% (tanggal 1 Juli 2004 , Efisiensi Jepang Sharp yaiku 14,8%. Panel surya polysilicon efisiensi paling dhuwur ing donya). Ing babagan biaya produksi, luwih murah tinimbang panel surya silikon monocrystalline, bahane gampang digawe, ngirit konsumsi tenaga, lan biaya produksi total luwih murah, mula dikembangake kanthi akeh. Kajaba iku, umur panelitian panel silikon polycrystalline luwih cekak tinimbang panel surya silikon monocrystalline. Ing babagan kinerja biaya, panel surya silikon monocrystalline bakal luwih apik.

Luwih saka 10 taun, kita ngasilake panel surya sing efektif lan dibangun kanthi larang sing laris ing saindenging jagad.

 Sel 60 Sel Seluruh

Moduel

SZ275W-P60

SZ280W-P60

SZ285W-P60

Daya Maksimum ing STC (Pmax)

275W

280W

285W

Voltase Operasi Optimal (Vmp)

31,4V

31,6 V

31,7 V

Saiki Operasi Paling Apik (Imp)

8,76 A

8,86 A

9.00 A

Open Circuit Voltage (Voc)

38.1V

38,5 V

38,9 V

Circuit Saiki (Isc)

9.27A

9.38 A

9.46A

Efisiensi Modul

16,8%

17,1%

17,4%

Suhu Modul Operasi

-40 ° C nganti +85 ° C

Voltase Sistem Maksimum

1000/1500 V DC (IEC)

Rating Fuse Seri Maksimal

20 A

Toleransi Daya

0 ~ + 5W

Kondisi Tes Standar (STC)

lrradiance 1000 W / m 2, suhu modul 25 ° C, AM = 1,5; Toleransi Pmax, Voc lan Isc kabeh ana ing +/- 5%.

 Mono 60 Sel Seluruh

Moduel

SZ305W-M60

SZ310W-M60

SZ315W-M60

Daya Maksimum ing STC (Pmax)

305W

310W

315W

Voltase Operasi Optimal (Vmp)

32.8V

33.1 V

33,4 V

Saiki Operasi Paling Apik (Imp)

9.3 A

9.37 A

9.43 A

Open Circuit Voltage (Voc)

39.8V

40,2 V

40.6V

Circuit Saiki (Isc)

9.8A

9.87A

9.92A

Efisiensi Modul

18,6%

18,9%

19,2%

Suhu Modul Operasi

-40 ° C nganti +85 ° C

Voltase Sistem Maksimum

1000/1500 V DC (IEC)

Rating Fuse Seri Maksimal

20 A

Toleransi Daya

0 ~ + 5W

Kondisi Tes Standar (STC)

Kondisi Tes Standar (STC) lrradiance 1000 W / m 2, suhu modul 25 ° C, AM = 1,5; Toleransi Pmax, Voc lan Isc kabeh ana ing +/- 5%.

Gambar liyane

2
4
8
9

Gambar Produksi Pabrik

10
7
6
5
6
1
3

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita