Generator Tipe Meneng

Katrangan singkat:

Nggunakake jinis muffler impedansi sing dhuwur, nyuda swara mulut muffler knalpot.

Hookon trep, unit kanggo transportasi sing trep, lampiran nyetel 4 peralatan ngangkat.

Wangun sing ayu, struktur sing cukup.


Detail Produk

Tag Produk

Katrangan Produk

Nggunakake jinis muffler impedansi sing dhuwur, nyuda swara mulut muffler knalpot.

Hookon trep, unit kanggo transportasi sing trep, lampiran nyetel 4 peralatan ngangkat.

Wangun sing ayu, struktur sing cukup.

Set generator diesel sing bisu uga diarani generator generator solar sing rame. Iki minangka seri produk anyar sing dikembangake kanthi ngenalake lan nyerep teknologi canggih saka set generator swara rendah asing. Produk kasebut tundhuk karo standar nasional GB / T2820-1997 utawa GB12786-91 lan dilebokake ing pasar. Set generator diesel kebisingan sub-low digunakake ing papan-papan kanthi sarat gangguan lingkungan sing ketat, kayata pos lan telekomunikasi, bangunan hotel, papan hiburan, rumah sakit, pusat perbelanjaan, industri industri lan pertambangan, minangka sumber daya umum utawa cadangan.

Fitur

Saliyane fungsi seri GF utawa seri GFZ, generator generator solar mung swara uga duwe fitur ing ngisor iki:

1. Kinerja swara kurang apik, wates swara unit 75dB (A) (adoh saka unit 1m).

2. Desain umume set generator diesel sing sedheng swara duwe struktur kompak, volume sithik, lan tampilan novel lan asri.

3. Multi-lapisan tameng impedansi tutup insulasi swara sing ora cocog.

4. Efisiensi swara-nyuda asupan udara multi-saluran lan knalpot, asupan udara lan saluran knalpot njamin kinerja daya sing cukup saka unit kasebut.

5. Silencer komposit impedansi skala gedhe.

6. Tangki bahan bakar kapasitas gedhe.

7. Tutup bukaan cepet khusus, trep kanggo perawatan.

Kumpulan generator bisu generasi kaping telu, desaine luwih sampurna: set generator diesel bisu

1. Rangkaian lengkap set generator diesel bisu bisa dipasang ing sisih ndhuwur kothak;

2. Struktur umume luwih kompak, kanthi muffler horisontal gedhe, swara ngisor; pesawat generator diesel bisu

3. Batalake desain tradisional asupan udara ing sisih ngisor kothak kanggo nyegah nyedhot lebu lan lebu, lan nambah asupan udara lan area knalpot;

4. Ana kothak switch output independen ing kothak bisu, sing cocog kanggo sambungan kabel (utamane cocog kanggo konstruksi rekayasa lan sewa); jinis generator diesel bisu

5. Kothak anti banyu nduweni level tahan tahan banyu lan tahan hawa sing luwih dhuwur. Set generator diesel meneng


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita