Trailer Tipe Generator

Katrangan singkat:

Daya tarik: nggunakake pancing seluler, putar puteran 360 °, kemudi fleksibel, supaya keamanan sampeyan bisa mlaku.

Pengereman: rem: sekaligus karo sistem rem ShouYaoShi sing bisa dipercaya lan antarmuka rem, supaya keamanan nyopir sampeyan.

Bolster: kanggo njamin stabilitas operasi truk listrik, kanthi papat mung piranti pendukung mekanik utawa hidrolik.

Pintu & windows: ngarep duwe ventilasi ing njaba jendhela, lawang, loro lawang sisih kanggo personel operasi.


Detail Produk

Tag Produk

Pambuka Produk

Daya tarik: nggunakake pancing seluler, putar puteran 360 °, kemudi fleksibel, supaya keamanan sampeyan bisa mlaku.

Pengereman: rem: sekaligus karo sistem rem ShouYaoShi sing bisa dipercaya lan antarmuka rem, supaya keamanan nyopir sampeyan.

Bolster: kanggo njamin stabilitas operasi truk listrik, kanthi papat mung piranti pendukung mekanik utawa hidrolik.

Pintu & windows: ing ngarep duwe ventilasi ing njaba jendhela, lawang, loro lawang sisih kanggo personel operasi.

Lampu: batang ing nyedhot lampu ndhuwur, duwe meja kerja, lan dilengkapi lampu meja kerja, tenaga kerja sing trep.

Bukti swara: pasokan listrik batang mobil, lawang kanggo ngenteni kabeh nggunakake dekorasi dobel, lan dilengkapi papan sing nyerep swara, poros temat, struktur kompak, aman lan andal. Paket katun insulasi propensitas, swara paling endhek bisa dikontrol ing 72dB ( A) ing njero.

Pemadam kebakaran: aksesoris alat pemadam kebakaran dilengkapi loro.

Set generator jinis trailer nduweni desain unik lan inovatif, manuver sing dhuwur, pusat gravitasi sing kurang, rem sing aman, penampilan sing apik lan apik. Panganggone pilihan simpul struktur suspensi spring leaf iku cukup, kekuatan dhuwur, lan kaku sing apik. Stasiun listrik gampang dipindhah, fleksibel kanggo dioperasikake, lan duwe keamanan udara lan keamanan sing apik. Iki uga dilengkapi rem tangan, rem udara, lampu buntut mburi lan sistem liyane, sing cocog karo sarat nyopir dalan gedhe. Umume digunakake ing situs konstruksi, dalan gedhe, konstruksi sepur lan papan sementara sing nggunakake listrik.

Fitur

1. Struktur suspensi spring spring; dilengkapi rem parkir mekanik (rem tangan) lan rem udara sing disambung karo traktor;

2. Trailer set generator nggunakake pigura traksi jinis bolt sing bisa disetel dhuwur, sing cocog kanggo traktor kanthi maneka warna dhuwure, kanthi sudhut puteran gedhe lan manuver sing dhuwur;

3. Papat sudhut pigura dilengkapi piranti dhukungan mekanik, cuplikan kasebut nduweni platform operasi lan pangopènan ing telung sisih, lan ana buntut sikil.

Kasus Konfigurasi

①Traksi: Nganggo kait sing bisa dipindhah, puteran 180 °, kemudi fleksibel lan operasi sing trep.

②Brake: Sanalika, duwe antarmuka rem udara sing andal lan sistem rem manual kanggo njamin keamanan sajrone nyopir.

③Support: Kanggo mesthekake stabilitas mobil listrik sajrone operasi, dilengkapi piranti dhukungan mekanik utawa hidrolik 4R.

④Ngambah ruangan lan windows: ana windows ventilasi ing ngarep, lawang sisih mburi, lan lawang ing loro-lorone supaya operator bisa mlebu lan metu.

⑤ Ukuran kothak mobil: Ukuran kothak mobil ditemtokake miturut spesifikasi. Operator bisa mlaku-mlaku, sing trep kanggo operasi lan perawatan.

⑥Katon: Cat nganggo cat poliuretan polimer, warnane bisa disesuaikan karo pangguna, lan pipa knalpot nganggo knalpot ndhuwur utawa knalpot ngisor kanggo njaga tampilan sing apik. Karakter lan dekorasi ing njaba kothak mobil bisa digawe miturut sarat pangguna.

⑦Fire: Loro alat pemadam kebakaran bisa dilengkapi kendaraan kasebut. (Opsional)


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita