Generator Tipe Wadah

Katrangan singkat:

Kabeh seri generator generator sing ora bisa dilalekake bisa diangkat saka pancing ngangkat mripat ing sisih ndhuwur

Pakaryan nglukis sing luwih apik, cat angel cocog kanggo kabeh kahanan cuaca lan ngindhari karat ing wektu sing suwe

Struktur kompak lan kekuwatan sing luwih komprehensif, muffle level swara ing ngisor ngisor Ora ana desain asupan udara dhasar tradisional; ngindhari debu lan nyedhot kotoran liyane.

Gedhen area asupan udara lan debit


Detail Produk

Tag Produk

Pambuka Produk

Kabeh seri generator generator sing ora bisa dilalekake bisa diangkat saka pancing ngangkat mripat ing sisih ndhuwur

Pakaryan nglukis sing luwih apik, cat angel cocog kanggo kabeh kahanan cuaca lan ngindhari karat ing wektu sing suwe

Struktur kompak lan kekuwatan sing luwih komprehensif, muffle level swara ing ngisor ngisor Ora ana desain asupan udara dhasar tradisional; ngindhari debu lan nyedhot kotoran liyane.

Gedhen area asupan udara lan debit

Kothak kabel output sing kapisah, gampang kanggo sambungan kabel Adaptasi karo kabeh kahanan cuaca

Parameter Teknis

Jinis Wadah

Ukuran (mm)
(L × W × H)

Bobot Wadhah
KG

Cummins 730-1250kVA

Perkins 665-895kVA

dB (A) @ 50Hz
@ 7m

20 '

(20GP)

6058 * 2438 * 2591

3600

 

 

80

20 '

(20HQ)

6058 * 2438 * 2896

4000

Cummins 1400-1650kVA

Perkins 1000-1650kVA

80

30 '

 (30GP)

 9125 * 2438 * 2591

 6000

 Cummins 730-1250kVA

 Perkins 665-895kVA

 75

 30 '

 (30HQ)

 9125 * 2438 * 2896

 6600

 Cummins 1400-1650kVA

 Perkins 1000-1650kVA

 75

 40 '

 (40GP)

 12192 * 2438 * 2591

 7000

 Cummins 1710-2250kVA

 Perkins 1000-1700kVA

 80

 40 '

 (40HQ)

 12192 * 2438 * 2896

 8000

 Cummins 2500kVA

 Perkins 1890-2500kVA

 80

Wadhah dijamin paling sithik nyuda tingkat swara 30% dibandhingake karo generator jinis terbuka nalika mbukak LENGKAP.

China 0 # diesel entheng utawa luwih dhuwur disaranake kanggo genset sutech kanthi pamisah banyu minyak kanggo njamin bahan bakar kemurnian.

Saran nganggo API API utawa minyak, suhu / viskositas 15W-40 sing luwih dhuwur

Tabel parameter iki mung kanggo referensi lan ora ana kabar yen ana pangowahan.

Kumpulan generator jinis diesel kontainer duwe jinis standar lan jinis bisu

Dirancang lan diproduksi sesuai karo kontainer standar internasional, 20 kaki ngisor 1000KVA lan 40 kaki sadhuwure 1250KVA; Kanthi sertifikasi CSC kepatuhan Konvensi Keamanan Kontainer Internasional, kabeh unit bisa langsung digunakake minangka kontainer standar liwat segara, sing ngirit biaya transportasi; Ana rong wadhah tahan bledosan ing wadhah kasebut. Ana lampu bukti bledosan ing layar lampu / kontrol, sing cocog kanggo pangguna ngoperasikake lan njaga; wadhah bisa dibukak ing sisih ngarep lan mburi, lan ana lawang sisih ing loro-lorone kothak, sing trep kanggo pangguna kanggo njaga lan ngrombak. Ana tangga ing njaba kothak; kabeh engsel, kunci lan baut dipasang Baja tahan karat digunakake, lan piranti anti-gelombang lan banyu udan dipasang ing wadhah;

Panel kontrol lan kabinet switch output ana ing sisih sing padha, sing cocog kanggo operasi pangguna lan sambungan kabel output saben dinane;

Konfigurasi standar dilengkapi sistem PMG eksitasi magnet permanen, sing nambah kemampuan wiwitan motor lan duwe kekebalan kanggo distorsi gelombang; Tangki bahan bakar lan pipa, debit minyak, muffler, lsp duwe macem-macem desain unik, sing disenengi pangguna;

Ora mung bahan isolasi swara tahan tahan kinerja tinggi lan bahan nyerep swara ing kabinet jinis bisu, nanging uga duwe desain apik kanggo asupan udara lan nyuda swara knalpot;

Fitur

1. Papan katun lan logam sing nyerap swara nutupi swara ing awake wadhah lan mekar;

2. Lay piring aluminium pola non-slip ing jubin ing njero kothak;

3. Efek nyuda swara yaiku 70-80dBA (LP7m);

4. Kothak kasebut dilengkapi ruang kontrol, sistem pasokan minyak, sistem lampu, lan ruang perawatan;


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk