Penggerak

  • Cummins Generator Series

    Seri Generator Cummins

    Cummins Inc., pimpinan tenaga global, minangka perusahaan unit bisnis komplementer sing ngrancang, ngasilake, nyebarake lan nyedhiyakake mesin lan teknologi sing gegandhengan, kalebu sistem bahan bakar, kontrol, penanganan udara, filtrasi, solusi emisi, lan sistem pembangkit listrik tenaga listrik. Kantor pusat ing Columbus, Indiana (USA), Cummins nglayani pelanggan ing udakara 190 negara lan wilayah liwat jaringan luwih saka 500 lokasi distributor duweke perusahaan lan udakara 5.200 lokasi dealer.

  • MTU Generator Series

    MTU Generator Series

    MTU minangka salah sawijining pabrikan utama mesin diesel gedhe ing jagad iki sing bisa dilacak wiwit taun 1909. Bebarengan karo MTU Onsite Energy, MTU minangka salah sawijining merek utama Mercedes-Benz Systems lan mesthi ana ing ngarep kemajuan teknologi. Mesin MTU minangka motor sing cocog kanggo nyetir pembangkit listrik tenaga solar.

    Nampilake konsumsi bahan bakar sing kurang, interval layanan sing dawa lan emisi sing sithik, set generator diesel Sutech MTU digunakake banget ing sektor transportasi, bangunan, telekomunikasi, sekolah, rumah sakit, kapal, ladang minyak lan area pasokan listrik industri dll.

  • Perkins Generator Series

    Seri Generator Perkins

    Luwih saka 80 taun, UK Perkins dadi pemasok mesin diesel lan gas utama ing pasar 4-2,000 kW (5-2.800 hp). Kekuwatan utama Perkins yaiku kemampuane nyetel mesin kanthi tepat kanggo memenuhi persyaratane para pelanggan, mula solusi mesin kasebut dipercaya luwih saka 1.000 pabrikan utama ing industri industri, konstruksi, pertanian, bahan lan pasar pembangkit listrik. Dhukungan produk global Perkins diwenehake dening distribusi, suku cadang, lan pusat layanan 4.000.

  • SDEC Generator Series

    Seri Generator SDEC

    Shanghai Diesel Engine Co., Ltd. (SDEC), kanthi SAIC Motor Corporation Limited minangka pemegang saham utamane, minangka perusahaan teknologi tinggi duweke negara sing melu riset lan pangembangan lan pabrik mesin, bagean mesin lan set generator, sing nduweni pusat teknis tingkat negara, stasiun kerja pascadoktoral, lini produksi otomatis tingkat dunia lan sistem jaminan kualitas sing cocog karo standar mobil. Tilas yaiku Pabrik Mesin Diesel Shanghai sing didegaké ing taun 1947 lan direstrukturisasi dadi perusahaan saham ing taun 1993 kanthi saham A lan B.

  • Volvo Generator Series

    Seri Generator Volvo

    Kesadharan lingkungan seri Volvo Gen Set emisi knalpot sesuai karo standar EURO II utawa EURO III & EPA. Didhukung dening mesin diesel injeksi bahan bakar elektronik VOLVO PENTA sing digawe dening Swedia VOLVO PENTA sing misuwur ing saindenging jagad. Merek VOLVO didegake ing taun 1927. Suwe-suwe, merek sing kuwat digandhengake karo telung nilai inti: kualitas, keamanan lan perawatan lingkungan. T

  • Silent Type Generator

    Generator Tipe Meneng

    Nggunakake jinis muffler impedansi sing dhuwur, nyuda swara mulut muffler knalpot.

    Hookon trep, unit kanggo transportasi sing trep, lampiran nyetel 4 peralatan ngangkat.

    Wangun sing ayu, struktur sing cukup.

  • Container Type Generator

    Generator Tipe Wadah

    Kabeh seri generator generator sing ora bisa dilalekake bisa diangkat saka pancing ngangkat mripat ing sisih ndhuwur

    Pakaryan nglukis sing luwih apik, cat angel cocog kanggo kabeh kahanan cuaca lan ngindhari karat ing wektu sing suwe

    Struktur kompak lan kekuwatan sing luwih komprehensif, muffle level swara ing ngisor ngisor Ora ana desain asupan udara dhasar tradisional; ngindhari debu lan nyedhot kotoran liyane.

    Gedhen area asupan udara lan debit

  • Trailer Type Generator

    Trailer Tipe Generator

    Daya tarik: nggunakake pancing seluler, putar puteran 360 °, kemudi fleksibel, supaya keamanan sampeyan bisa mlaku.

    Pengereman: rem: sekaligus karo sistem rem ShouYaoShi sing bisa dipercaya lan antarmuka rem, supaya keamanan nyopir sampeyan.

    Bolster: kanggo njamin stabilitas operasi truk listrik, kanthi papat mung piranti pendukung mekanik utawa hidrolik.

    Pintu & windows: ngarep duwe ventilasi ing njaba jendhela, lawang, loro lawang sisih kanggo personel operasi.