Pendingin Udara

Katrangan singkat:

Piranti kasebut kalebu unit kondensasi, papan kontrol utama, papan kontrol suhu ruangan adhem, papan operasi, lsp.

Panel kontrol suhu kamar adhem opsional lan panel operasi. Papan kontrol utama bisa miwiti / mungkasi kompresor.


Detail Produk

Tag Produk

Pambuka Cooler Udhara

Piranti kasebut kalebu unit kondensasi, papan kontrol utama, papan kontrol suhu ruangan adhem, papan operasi, lsp.

Panel kontrol suhu kamar adhem opsional lan panel operasi. Papan kontrol utama bisa miwiti / mungkasi kompresor.

tekanan rendah sistem, cocok kanggo supermarket, wadhah susu, chiller, lsp. opsional, sistem bisa ngontrol kompresor liwat suhu, kanthi penyesuaian suhu, fungsi penyesuaian defrosting.

Keuntungan Cooler Udara

Sistem kontrol kabeh bisa digunakake langsung ing ruangan sing adhem tanpa mbutuhake pengontrol tambahan. Nduwe macem-macem fungsi proteksi, kayata retensi fase, phase ilang, overcurrent, kompresor wiwit ora stabilitas, suhu knalpot, suhu dhuwur / kurang saka sistem, lsp. Kanthi regulator kacepetan kipas, kipas kondensasi bisa diatur miturut suhu kondensasi. Kanthi fungsi tampilan data operasi, bisa mriksa arus, suhu knalpot lan suhu kompresor kondensasi.

Produk sing cocog kanggo bahan pendingin paling anyar kayata R410A, CO2, amonia, glikol lan bahan pendingin khusus liyane kasedhiya.

 tekanan, cocok kanggo supermarket, wadhah susu, chiller, lsp. opsional, sistem bisa ngontrol kompresor liwat suhu, kanthi penyesuaian suhu, fungsi penyesuaian defrosting.

Prinsip Operasi

Prinsip pendinginan adhem (kondisioner hawa nguap) yaiku: nalika kipas mlaku, dheweke mlebu ing rongga kanggo ngasilake tekanan negatif, saengga hawa njaba mbukak liwat permukaan tirai sing keropos lan lembab kanggo meksa suhu bohlam garing hawa tirai supaya cedhak karo hawa njaba Suhu bohlam sing udan, yaiku suhu bohlam garing ing outlet adhem udara 5-12 ° C luwih murah tinimbang suhu bohlam garing ing njaba (garing nganti 15 ° C lan wilayah sing panas). Hawane luwih panas, prabédan suhu saya gedhe, lan efek adhem luwih apik. Amarga udhara mesthi dilebokake ing njero omah saka njaba, (wektu iki diarani sistem tekanan positif), hawa kasebut bisa dadi seger ing njero ruangan; sekaligus, amarga mesin nggunakake prinsip penguapan lan adhem, nduweni fungsi ganda kanggo adhem lan asor (asor relatif bisa nganti 75% ora mung bisa nambah kahanan adhem lan asor, nanging uga bisa ngresiki udhara, nyuda tingkat rusak jarum ing proses rajutan, lan ningkatake kualitas produk tekstil rajutan.

Pendingin udara (kondisioner nguap) diubengi tirai teles madu sing digawe saka bahan-bahan khusus, sing nduwe luas permukaan sing amba lan terus nggawe lembab teles liwat sistem sirkulasi banyu; pendingin udara tirai udan dilengkapi kipas efisiensi dhuwur, swara sithik lan hemat energi. Nalika kipas mlaku, tekanan negatif sing digawe adhem udhara sing adhem nyebabake hawa ing njaba mesin bisa mili liwat tirai teles sing keropos lan lembab menyang mesin. Penguapan banyu ing sandiworo teles nyerep panas, meksa hawa ngliwati sandiworo teles supaya adhem. Sanalika, amarga banyu ing sandiworo udan nguap menyang udhara sing mili liwat sandhangan udan, sing nambah asor udhara, adhem hawa tirai udan duwe fungsi dobel lan nambah asor.

Fitur utama adhem udara

① Investasi murah lan efisiensi dhuwur (bisa uga mung 1/8 saka konsumsi daya AC tradisional tradisional) cool Pendingin udara bisa digunakake tanpa nutup lawang lan windows. ③ Bisa ngganti udara keruh, panas lan mambu ing njero ruangan lan ngentekake ing njaba. Consumption Konsumsi daya rendah, konsumsi listrik saben jam 1,1 derajat saben jam, tanpa Freon. Volume Volume pasokan udara kanggo saben adhem udhara gumantung saka pilihan: 6000-80000 meter kubik. ⑥Siap angin sing adhem nyakup 100-130 meter persegi. ⑦ Cooling bagean utama (langsir udan).

Luwih Luwih rinci

11
13

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita