Unit Kondensasi

  • Roof Mounted Monoblock Refrigeration Unit

    Unit Refrigerasi Monoblock Atap

    Unit pendinginan monoblock atap lan monaplok sing dipasang ing tembok duwe kinerja sing padha, nanging nawakake lokasi instalasi sing beda.

    Unit sing dipasang ing atap bisa digunakake kanthi apik yen papan internal ruangan diwatesi amarga ora ana papan ing njero ruangan.

    Kothak penguap dibentuk dening busa Polyurethane lan nduweni sifat isolasi termal sing apik banget.

  • Wall Mounted Monoblock Refrigeration Unit

    Unit Refrigerasi Monoblock sing dipasang ing tembok

    Inverter DC monoblock solar unit pendingin lengkap kanthi kinerja universal AC / DC (AC 220V / 50Hz / 60Hz utawa input 310V DC), unit kasebut nggunakake kompresor inverter Shanghai SANGATU DC, drive frekuensi variabel, lan papan kontrol carel, katup ekspansi elektronik carel, carel sensor tekanan, sensor suhu carel, kontrol layar kristal cair carel, kaca tingal Danfoss lan aksesoris merek terkenal internasional liyane. Unit kasebut entuk penghematan energi 30% -50% dibandhingake karo kompresor frekuensi tetep daya sing padha.

  • Open Type Unit

    Open Type Unit

    Pendinginan udara yaiku pompa panas sing digawe adhem kanthi udhara minangka unit pendingin udara pusat sing nggunakake udara minangka sumber adhem (panas) lan banyu minangka medium adhem (panas). Minangka peralatan integral kanggo sumber adhem lan panas, pompa panas sing adhem kanthi hawa ngilangi akeh bagean tambahan kayata menara pendingin, pompa banyu, boiler lan sistem pipa sing gegandhengan. Sistem kasebut nduweni struktur sing sederhana, ngirit ruang instalasi, perawatan lan manajemen sing trep, lan ngirit energi, utamane cocog kanggo wilayah sing kurang sumber daya banyu.

  • Water Chiller

    Chiller Banyu

    Unit adhem banyu sing umume dikenal minangka mesin pembeku, chiller, mesin banyu es, mesin banyu beku, mesin pendingin, lsp. Amarga akeh macem-macem lapisan masarakat digunakake, mula jenenge ora kaetung. Prinsip utamane yaiku multifungsi mesin sing mbusak uap cair liwat kompresi utawa siklus pendinginan penyerapan panas. Chiller kompresi uap kasusun saka papat komponen utama kompresor siklus kompresi uap kompresor, penguap, kondensor, lan bagean saka piranti pengukuran ing bentuk liyane sing beda.