Chiller Banyu

Katrangan singkat:

Unit adhem banyu sing umume dikenal minangka mesin pembeku, chiller, mesin banyu es, mesin banyu beku, mesin pendingin, lsp. Amarga akeh macem-macem lapisan masarakat digunakake, mula jenenge ora kaetung. Prinsip utamane yaiku multifungsi mesin sing mbusak uap cair liwat kompresi utawa siklus pendinginan penyerapan panas. Chiller kompresi uap kasusun saka papat komponen utama kompresor siklus kompresi uap kompresor, penguap, kondensor, lan bagean saka piranti pengukuran ing bentuk liyane sing beda.


Detail Produk

Tag Produk

Pambuka Produk

Unit adhem banyu sing umume dikenal minangka mesin pembeku, chiller, mesin banyu es, mesin banyu beku, mesin pendingin, lsp. Amarga akeh macem-macem lapisan masarakat digunakake, mula jenenge ora kaetung. Prinsip utamane yaiku multifungsi mesin sing ngilangi uap cair liwat kompresi utawa siklus pendinginan penyerapan panas. Chiller kompresi uap kasusun saka papat komponen utama kompresor siklus kompresi uap kompresor, penguap, kondensor, lan bagean piranti metering ing bentuk liyane saka pendingin. chiller nggunakake banyu minangka bahan pendingin, lan gumantung ing larutan banyu lan lithium bromida ing antarane, supaya bisa ngasilake efek afinitas sing kuat saka afinitas.

Unit sing adhem banyu umume digunakake ing unit AC lan pendinginan industri. Ing sistem pendingin udara, banyu adhem biasane disebarake menyang penukar panas utawa kumparan ing unit penanganan udara utawa jinis peralatan terminal liyane kanggo adhem ing Spasi masing-masing, banjur banyu adhem disebar maneh menyang pendinginan sing wis digawe adhem. Ing aplikasi industri, banyu adhem utawa cairan liyane digawe adhem dening pompa liwat proses utawa peralatan laboratorium. Chiller industri digunakake kanggo ngontrol pendinginan produk, mekanisme, lan mesin tanduran ing kabeh lapisan urip.

Parameter Teknis

Data teknis unit adhem banyu
Model Kekuwatan w Temp penguapan. Temp lingkungan Kondensor Ukuran① mm lnstallation Ukuran① mm Nyambung Pipe mm Bobot kg
Banyu m³ / h Model A B C D E Udhara Cairan
BFS31 380 ~ 420V-3PH-50Hz  0 ~ -20 ℃ 0 ~ 10 ℃ 1.7 SLKD003 / B 827 330 660 500 280 22 12 132
BFS41 2.6 SLKD-005 / B 827 330 660 500 280 25 12 159
BFS51 2.6 SLKD-005 / B 827 330 660 500 280 25 12 161
BFS81 3.9 SLKD-008 / B 927 330 715 600 280 32 16 211
BFS101 4.9 SLKD-010 / B 1127 330 716 800 280 32 19 225
BFS151 7.6 SLKD-015 / B 1250 380 760 900 330 38 22 313
2YG-3.2  0 ~ -20 ℃ ②  + 12 ~ -12 ℃ 1.7 SLKD-003 / B 827 330 660 500 280 22 12 125
2YG-4.2 2.6 SLKD-005 / B 827 330 660 500 280 22 12 128
4YG-5.2 2.6 SLKD-005 / B1 827 330 660 500 280 22 12 146
4YG-7.2 3.9 SLKD-008 / B1 927 330 715 600 280 28 16 154
4YG-10.2 7.6 SLKD-015 / B1 1250 380 760 900 330 28 16 218
4YG-15.2 8.9 SLKD-020 / B1 1250 380 760 900 330 42 22 264
4YG-20.2 8.9 SLKD-020 / B1 1250 380 760 900 330 42 22 271
4VG-25.2 12.2 SLKD-030 / B1 1650 380 810 1100 330 54 28 350
4VG-30.2 14.7 SLKD-035 / B1 1621 380 810 1100 330 54 28 370
6WG-40.2 20.7 SLKD-050 / B1 1850 430 860 1300 380 54 35 455
6WG-50.2 27 SLKD-060 / B1 1850 430 860 1300 380 54 35 474
4YD-3.2  -5 ~ -40 ℃ ③  -10 ~ -35 ℃ 1.7 SLKD-003 / B 827 330 660 500 280 22 12 138
4YD-4.2 2.6 SLKD-005 / B1 827 330 660 500 280 28 12 143
4YD-5.2 2.6 SLKD-005 / B1 827 330 660 500 280 28 12 146
4YD-8.2 4.9 SLKD-010 / B1 1127 330 715 800 280 35 16 205
4YD-10.2 4.9 SLKD-010 / B1 1127 330 715 800 280 35 16 219
4VD-15.2 7.6 SLKD-015 / B1 1250 380 760 900 330 42 22 304
4VD-20.2 8.9 SLKD-020 / B1 1250 380 760 900 330 54 22 317
6WD-30.2 12.2 SLKD-030 / B1 1650 380 810 1100 330 54 22 378
6WD-40.2 18.3 SLKD-040 / B1 1621 380 810 1100 330 54 28 402

Parameters Parameter sing kasebut ing ndhuwur tundhuk data nyata.

②Adoional cooiing utawa winates susuhu gas ksi yen suhu eveaporating ana ing -15.

③ Cooiing tambahan utawa suhu gas sedhot utawa pendinginan injeksi cair yen suhu eveaporasi ana ing -20.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita