ZBW (XWB) Seri AC Box-Type Substation

Katrangan singkat:

Seri ZBW (XWB) gantian tipe AC box nggabungake peralatan listrik tegangan dhuwur, trafo, lan peralatan listrik kanthi voltase kurang dadi set lengkap piranti distribusi daya, sing digunakake ing gedhong-gedhung ing kutha, kutha lan pedesaan bangunan, kwartal perumahan, zona pangembangan teknologi tinggi, Tanduran cilik lan medium, tambang, lapangan minyak, lan situs konstruksi sementara digunakake kanggo nampa lan nyebar energi energi ing sistem distribusi tenaga.


Detail Produk

Tag Produk

Lingkup Aplikasi

Seri ZBW (XWB) gantian tipe AC box nggabungake peralatan listrik tegangan dhuwur, trafo, lan peralatan listrik kanthi voltase kurang dadi set lengkap piranti distribusi daya, sing digunakake ing gedhong-gedhung ing kutha, kutha lan pedesaan bangunan, kwartal perumahan, zona pangembangan teknologi tinggi, Tanduran cilik lan medium, tambang, lapangan minyak, lan situs konstruksi sementara digunakake kanggo nampa lan nyebar energi energi ing sistem distribusi tenaga.

ZBW (XWB) AC tipe-kothak AC duwe ciri-ciri set lengkap sing kuat, ukuran cilik, struktur kompak, operasi sing aman lan andal, pangopènan sing gampang, lan mobilitas. Dibandhingake karo pencawang sipil konvensional, gardu jinis kothak kanthi kapasitas sing padha ngrebut area Biasane mung 1 / 10-1 / 5 saka gardha konvensional, sing nyuda beban kerja desain lan volume konstruksi, lan nyuda biaya konstruksi. sistem distribusi, bisa digunakake ing sistem distribusi daya jaringan dering, lan uga bisa digunakake ing sistem distribusi daya terminal dobel utawa sistem radiasi. Iki minangka jinis peralatan anyar kanggo konstruksi lan transformasi pencawang kutha lan pedesaan.

ZXW (XWB) gardhu tipe box seri cocog karo standar SD320-1992 "Kondisi teknis substitusi tipe Box" lan GB / T17467-1997 "Tegangan prefabrikasi voltase / voltase rendah".

Model lan Makna

2

Kahanan Lingkungan Operasi

1. Dhuwuré ora ngluwihi 1000m.

2. Suhu sekitar paling dhuwur ora ngluwihi +40, paling endhek ora luwih murah tinimbang -25, lan suhu rata-rata sajrone 24 jam ora ngluwihi +35.

3. Kacepetan angin ruangan ora ngluwihi 35m / s.

4. Suhu persimpangan fase udara ora ngluwihi 90% (+25).

5. Akselerasi horisontal gempa bumi ora luwih saka 0,4m / s2, lan akselerasi vertikal ora luwih saka 0,2m / s2.

6. Ora ana papan sing ana geni, bebaya bledosan, polusi serius, korosi kimia lan geter parah.

Cathetan: Kondisi panggunaan khusus, negosiasi karo perusahaan nalika pesen.

Parameter Teknis Utama

Nomer

Proyek

Unit

Piranti listrik voltase dhuwur

Transformer

Perkakas listrik voltase sithik

1

Nilai voltase Ue

KV

7.2 12

6 / 0.4 10 / 0.4

0,4

2

Kapasitas R Se 

KVA

 

 

 

Jenis Mu: 200-1250

 

 

Jinis pin: 50-400

3

Dinilai saiki Ie

A

200-630

 

100-3000

4 

Dinilai saiki bejat

A

Saklar mbukak 400-630A

 

 

15-63

KA

Piranti gabungan gumantung karo sekring

5 

Dinilai wektu cendhak tahan saiki

Kaxs

 

20 * 2

200-400KvA

15 * 1

12.5 * 4

400KvA

30 * 1

6 

Puncak sing diarani tahan saiki 

KA

 

31.5 50

200-400KvA

30

400KvA

63

7

Dinilai nggawe saiki

KA

31.5 50

 

 

8

Frekuensi daya tahan voltase (Imin)

KV

Relatif karo lemah lan tahap 42 30

cet: 35 / 5min

300VH2KV

Fraktur pengasingan 48、34

Garing: 28 / 5min

300 saben660VH2.5KV

9

Kejutan petir

KV

Relatif karo lemah lan phase75 60

75

 

 

 

Fraktur pengasingan 85、75

10

Tingkat kebisingan 

dB 

 

 

cet : < 55

 

 

Garing : < 65

11

Tingkat proteksi

 

IP33

IP23

IP33

12

Ukuran

 

Pandhuan Pesenan

Nyedhiyakake informasi ing ngisor iki nalika pesen:

1. Formulir substitusi tipe kothak;

2. Model lan kapasitas trafo;

3. Diagram skema kabel utama sirkuit voltase dhuwur lan kurang;

4. Model lan paramèter komponen listrik kanthi sarat khusus;

5. Werna cangkang;

6Mangga wenehake informasi ing ngisor iki nalika pesen

1. Formulir substitusi tipe kothak;

2. Model lan kapasitas trafo;

3. Diagram skema kabel utama sirkuit voltase dhuwur lan kurang;

4. Model lan paramèter komponen listrik kanthi sarat khusus;

5. Werna cangkang;

6. Jeneng, jumlah lan persyaratan suku cadang liyane. Jeneng, jumlah lan persyaratan suku cadang liyane.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk