Unit Refrigerasi Monoblock sing dipasang ing tembok

Katrangan singkat:

Inverter DC monoblock solar unit pendingin lengkap kanthi kinerja universal AC / DC (AC 220V / 50Hz / 60Hz utawa input 310V DC), unit kasebut nggunakake kompresor inverter Shanghai SANGATU DC, drive frekuensi variabel, lan papan kontrol carel, katup ekspansi elektronik carel, carel sensor tekanan, sensor suhu carel, kontrol layar kristal cair carel, kaca tingal Danfoss lan aksesoris merek terkenal internasional liyane. Unit kasebut entuk penghematan energi 30% -50% dibandhingake karo kompresor frekuensi tetep daya sing padha.


Detail Produk

Tag Produk

Pambuka Produk

Inverter DC monoblock solar unit pendingin lengkap kanthi kinerja universal AC / DC (AC 220V / 50Hz / 60Hz utawa input 310V DC), unit kasebut nggunakake kompresor inverter Shanghai SANGATU DC, drive frekuensi variabel, lan papan kontrol carel, katup ekspansi elektronik carel, carel sensor tekanan, sensor suhu carel, kontrol layar kristal cair carel, kaca tingal Danfoss lan aksesoris merek terkenal internasional liyane. Unit kasebut entuk penghematan energi 30% -50% dibandhingake karo kompresor frekuensi tetep daya sing padha.

Parameter Teknis

Konfigurasi sistem utama

Kompresor inverter Highly (merek usaha gabungan)
Driver frekuensi sing beda-beda Zhouju (merek Tionghoa)
Papan Kontrol Carel (merek Italia)
Katup ekspansi elektronik Carel (merek Italia)
Sensor Tekanan Carel (merek Italia)
Sensor Suhu Carel (merek Italia)
Controller tampilan kristal cair Carel (merek Italia)
Kipas DC Jingma (merek Tionghoa)
Kaca tingal Danfoss (merek Denmark)
Panrima cair HPEOK (merek Tionghoa)
Akumulasi sedhot HPEOK (merek Tionghoa)

Karakteristik utama lan Kaluwihan Monoblock Inverter DC Lengkap

* Gampang nginstal nyuda biaya instalasi;

* Desain langsing nggawe kompak kanggo wilayah sing sempit;

* Kasedhiya ing 1,5Hp lan 3Hp;

* Sistem didhukung dening kombinasi AC lan DC;

* Tampilan Inggris sing ramah pangguna, supaya gampang navigasi lan setelan paramèter;

* Fungsi proteksi kaping pirang-pirang kayata: Voltase dhuwur lan kurang, Tekanan Dhuwur lan kurang;

* Frekuensi operasi kompresor beda-beda antarane 15-120 hz;

* Sistem kasebut nggawe titik suhu sing dipasang supaya frekuensi kompresor bisa suda nalika suhu ruangane luwih cedhak karo titik sing ditemtokake utawa mundhak nalika panjaluk mundhak dadi efisien banget energi;

* Kontrol suhu sing akurat lan kisaran fluktuasi suhu minimal;

* Ndhukung platform LOT canggih kanggo ngawasi jarak jauh;

* Konfigurasi sistem opsional kalebu:

* Kisi-kisi

* Kisi / solar

* Kothak mati

* Pemantauan lan kontrol remot lengkap kanthi fungsi SMART ROOM

Gambar Detil Liyane

1
4
2
5
3
6

Rencana Panganggone Produk

(1) Ukuran 20m3 ing konfigurasi standar sistem kamar adhem surya grid

Rincian peralatan Jumlah
Kamar kadhemen 20m3 (4m * 2.5m * 2m) 1
3HP monoblock inverter DC Lengkap 1
Modul tenaga surya sing cerdas 1
Panel surya polycrystalline (300W) 8
Aksesoris liyane (kurung soyo tambah panel surya, kabel sing nyambung) pancen diitung  

20m3 ing diagram koneksi sistem kamar adhem surya grid

图片 87

(1) Konfigurasi standar sistem ruang adhem surya ukuran 20m3

Rincian peralatan Jumlah
Kamar kadhemen 20m3 (4m * 2.5m * 2m) 1
3HP monoblock inverter DC Lengkap 1
Kothak cerdas 1
Panel surya polycrystalline (300W) 12
Batere (12V 200AH) 4
Kabinet batere (4 bagean) 1
Aksesoris liyane (kurung soyo tambah panel surya, kabel sing nyambung) pancen diitung  

20m3 mati diagram koneksi sistem kamar surya surya

图片 3

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita