Panel Surya

  • Solar Panel

    Panel Surya

    Luwih saka 10 taun, kita ngasilake panel surya sing efektif lan dibangun kanthi larang sing laris ing saindenging jagad.

    Panel kita digawe saka kaca tempered kanthi transmitansi cahya dhuwur, EVA, sel surya, backplane, paduan aluminium, Box prapatan, gel Silika.

    Kita njamin panel panel kita sajrone 25 taun.

    Produk kita diekspor menyang Eropa, Timur Tengah, Afrika, Amerika Selatan lan negara-negara Asia liyane.