Kamar Kadhemen

  • Cold Room

    Kamar Kadhemen

    Kamar kadhemen diwenehake dening pelanggan kanthi dawa, lebar, dhuwur lan suhu panggunaan sing dibutuhake. Kita bakal menehi saran kekandelan panel kamar adhem sing cocog miturut suhu panggunaan. Ruangan adhem suhu dhuwur lan medium umume nggunakake panel kandel 10 cm, lan panyimpenan suhu lan panyimpenan beku umume nggunakake panel tebal 12 cm utawa 15 cm. Kekandelan pelat baja saka pabrike umume ing ndhuwur 0,4MM, lan kapadhetan umpluk panel kamar adhem yaiku 38KG ~ 40KG / meter kubik per meter kubik miturut standar nasional.